sunnuntai 8. joulukuuta 2013

"Ooppera, hyi stna"

Suora lainaus tunnetulta keihäsmieheltä. Ja vähän samalla ajatuksella valuin itsekkin oopperaan tällä viikolla Hannua ja Kerttua katsomaan.
Samalla meille tarjottiin opastettu kierros teatterin sokkeloisilla käytävillä, joka omasta mielestä oli melkeinpä parempaa antia kuin saksaksi karjuttu esitys.

Paikka nro. 541 oli siellä jossain.
Torstaina jatkettiin kulttuurielämyksillä, mutta tällä kertaa oli suomalaisten vuoro tarjota sitä.
Koululla viettettiin kansainvälistä viikkoa ja ajatuksena oli kertoa opiskeljoille omasta maasta ja siinä ohella tarjoilla naposteltavaa. Meidän pöydästä löytyi karjalanpiirakoita munavoilla, ruisleipää, salmiakkia (ne jouduttiin syömään itse) ja Fazerin suklaata.. Ei pöllömpi.. Ja hyvinhän ne kaupaksi meni, varsinkin karjalanpiirakka oli yllätys ja eräs Jenkkiläinen tokaisikin munavoista, että miten voi olla mahdollista ettei Amerikka ole keksiny tälläistä.

Perjantaille järjestettiin vielä pienimuotoiset juhlat Suomen itsenäisyyden kunniaksi ja toki, tuntematon sotilas tuli katsottua! Lainaus elokuvasta kersantti Hietaselta lauantai aamun tunnelmista: "Mehän muista yhtikäs mithään. Mun suulla on vissiin joku syöny kissan paskaa"

1 kommentti: